Nytt koncept på bloggen

Publicerad av

Som ni kanske har märkt så har jag inte publicerat något de senaste 3 åren, detta är ju väldigt tråkigt, och dessutom när det händer så mycket hela tiden i världen! Utöver det så finns så många intressanta ämnen och idéer som man helst av allt skulle vilja diskutera varje dag.

Så det är det som det kommer bli mer av! Tänkande, resonerande och främst Tyckande! Och som vanligt är det fullt möjligt att jag har 100% fel i allt jag skriver och jag har inga höga tankar om mig själv att jag skulle vara någon sanningssägare eller fullt påläst i något ämne alls. Tvärt om. Men detta lämnar istället möjlighet att lära sig nytt.

Jonas Wahlin

Bara att du läser detta är en liten vinst för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *