Nyårskrönika 2023

Publicerad av

Vad ska man säga om 2023?

Populära ämnen jag skrivit om 2023 är Ai (Artificiell Intelligens) Del 1 om tvivelaktiga värdet av saker skapade av ai, samt del 2 som handlar om hur människor projicerar fantasier på nya moderna ord.

Sen har det blivit en del om värdet av självdistans, texten Att låtsas veta handlar om hur hjärnan övertygar dig att du förstår saker. Texten Den mest okunniga personen handlar om att förstå vidden av sin egen okunnighet, men också att den möjliggör nytt lärande.

Demokratiserien med starten Idén om demokratin kommer det såklart minst 2 delar till under våren som alla kan se fram emot.

Året avslutades om del 1 om Masspsykoser som är väldigt intressant, inte just för att de existerar nu men också att man får möjlighet att studera dem och dess effekter väldigt nära.

Från och med 2024 kommer jag inte bara skriva i denna blogg utan målet är att skriva texter för publicering på andra platser. Jag tänkte också börja kalla mig oberoende skribent, istället för oberoende opinionsbildare.

Texter kommer vara fortsatt brett, inom ja allt som är intressant egentligen. Det finns fortfarande mycket att upptäcka, ifrågasätta och förstå (så gott man kan).

Hoppas vi ses!

Jonas Wahlin, Oberoende skribent

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *